Naamloos document
DEDEMSVAARTAC.NL
PR-beker 2019-2020 minioren

Vorig seizoen is de PR-beker bij de minioren gewonnen door Esmé Sportel met 23 punten. Hiermee eindigde ze net voor Daphne Dijsselhof en Mart Tempelman, die met 21 pnt. de 2e en 3e plaats hebben gedeeld

In het nieuwe seizoen 2020/2021 kun je weer punten scoren voor de PR-bekers. Voor de minioren, junioren, jeugd en senioren wordt een apart klassement bijgehouden van het aantal persoonlijke records.
Bij de mini-oortjes komt het nogal eens voor dat een afstand voor de eerste keer wordt gezwommen. Op de uitslagen staat dan wel PR, maar hiervoor krijg je geen punt. Voor het klassement tellen alleen de echte persoonlijke records mee. Dus: voor een PR moet je de afstand al eens eerder hebben gezwommen. De tijden in de periode van 1 september 2020 tot en met 30 juni 2021 tellen mee voor dit klassement.
De drie mini-oortjes die in dit seizoen de meeste persoonlijke records zwemmen krijgen een prijs, die tijdens het volgende startweekend zal worden uitgereikt!

Door Corona konden er dit seizoen niet zoveel wedstrijden worden gezwommen. Na de wedstrijd in Hardenberg is de eindstand van het seizoen 2020/2021 als volgt:

Plaats
1
2
3
4
5

naam

Maniek Bredenoort
Guus van Duinen
Sanne Keizer, Duuk Harms
Jaloe Harms
Eva Reedijk, Sjors Werger, Ties Tempelman

Aantal pr’s
17
11
8
7
1


 

 

Naamloos document