Naamloos document
DEDEMSVAARTAC.NL
PR-beker 2019-2020 minioren

Vorig seizoen is de PR-beker bij de minioren gewonnen door Maniek Bredenoort met 17 punten. Guus van Duinen werd goede 2e met 11 pnt., terwijl Sanne Keizer en Duuk Harms de 3e plaats moesten delen met 8 pnt.

In het nieuwe seizoen 2021/2022 kun je weer punten scoren voor de PR-bekers. Voor de minioren, junioren, jeugd en senioren wordt een apart klassement bijgehouden van het aantal persoonlijke records.
Bij de mini-oortjes komt het nogal eens voor dat een afstand voor de eerste keer wordt gezwommen. Op de uitslagen staat dan wel PR, maar hiervoor krijg je geen punt. Voor het klassement tellen alleen de echte persoonlijke records mee. Dus: voor een PR moet je de afstand al eens eerder hebben gezwommen. De tijden in de periode van 1 september 2021 tot en met 30 juni 2022 tellen mee voor dit klassement.
De drie mini-oortjes die in dit seizoen de meeste persoonlijke records zwemmen krijgen een prijs, die tijdens het volgende startweekend zal worden uitgereikt!

Vorig seizoen konden er door Corona niet zoveel wedstrijden worden gezwommen. Hopelijk gaat dat dit seizoen beter worden.
Na de Soesjes-wedstrijd in Dedemsvaart is de stand per 10 mei 2022 nu als volgt:

Plaats
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Minioren 
Sjors Werger
Ties Tempelman
Mieke Jansen, Femke Keizer
Lucas van Duinen, Alex Spijker
Fayenne Kouwen
Suzanne Janssen, Zoë v.d. Vecht
Daphne Spijker, Eva Schans, Faith Westerman, Joep Romkes, Nine Kouwen
Loïs v.d. Vecht, Fleur Drogt, Joelly Martena
Ivan Bakker, Lindsay van Veen, Lien Pullen
Feike v. Riesen, Lily Hoorn, Noa Bergsma, Mirthe Mast, Hidde Huiberts
Roan Dijkstra, Kaily Remmers

Aantal pr’s
23
19
15
12
8
6
5
4
3
2
1

 

 

Naamloos document